Son Dakika Haber ve Transferler ( 2023-2024 )

  • İsmail'in yapacağı sadece tek şey var....


    Liva, Ferdi, Osayi, Djiku, Çağlar, İsmail, Fred, Tadic, İrfan, Cengiz, Dzeko

    Bu 11'i sahaya sürüp evine gidip maçı izleyecek. Karışmayacak. Müdahale etmeyecek.


    Gerisini Tadic, Dzeko ve Fred halledecek.

  • Sen fırsatları teptin abi. Baştan teptin. 2 puanla şampiyonluğu mu verdik diyenler yarın 1 puanla şampiyonluğu verirsek o zaman ne demek istediğimizi daha iyi anlarlar. Tepmiyeceksin abi, bu kadroyu kuruyorsan o skalada adam gibi birini getireceksin. Ben yiyecem mk tırnağımı tv başında. Kenardaki tipi tip değil.

  • Biz bunlara rağmen şampiyon olmak zorundayız. Pep olsa İsmail ‘in hatalarına düşmeyeceği için hakemlere rağmen lider durumda olurduk. Soğumazsan hatırım kalır.

    hocam 38'de 38 mi yapacaktık pep ile.tamam arap ismail berbat bir td ama şuanki durum tamamen gs kollanması ile ilgili.bunu görmüyor musunuz?adil bir maçta gs antalya maçını kazanabilir miydi?al işte sil gs'den üç puan al bir puan önde oluyorduk.daha bir sürü maçları var böyle.

  • hepsini üst üste koyacaz şampiyon olacaz onları orda yenecez kupayı kaldıracaz, onlara unutamayacakları bir boru sokacaz biz her düştüğümüzde kalktık ama bunlar düşerse kalkamaz

  • Sürekli avrupa’ya odaklanmış bir sistem takımı kurup avrupada başarı kovalamalıyız. beinsporta para kazandırmamalı ve sistemi sabote etmeliyiz. Sportif gerçekliği olmayan bir lige yatırım yapıp her sene şampiyon olmaya çalışmak aptallıktır

  • Eger mac iceride olsa 2 puan önde olsak yeneriz diyemezdim ama deplasmanda rahatiz. Ayrica gs'nin K.pasa maci bu mactan daha zor gecer. Kendi maçlarımızı odaklanıp devam etmemiz gerek.

    Bizimkiler sahada dursa stresten topu bizimkilere çarptıracaklar zaten, onlar alışkın değil öyle strese baskıya, okan boşuna demedi o maça şampiyon çıkmak istiyoruz diye, yapacak bişey yok biz tulum çıkartıcaz, asla farkın 2 maça çıkmasına izin vermiycez, gs aynı gs, bok gibi, düşme hattındaki takımlarla bir sürü maçları var, her puan kayıpları bize bir maçlık bonus kazandıracak, ben de oraya puan puana gitmektense galibiyete mecbur gitmeyi tercih ederim.

  • Haftaya puan kaybederler

    Kaybedecekler!!!

    O kadar. Bizim kırılmamamız lazım. İnsanlar farkında değil ama biz kırılmadıkça daha beter çıkıyor foyaları ortaya. Daha da deşifre oluyorlar. Bu "Hakemlere operasyon yapacaklar" lafları boşuna çıkmıyor. O kadar deşifre oldular ki, insanlar futbola güvenlerini kaybetti. Mecburlar bu sisteme bir reset atmaya. Ve biz herşeye rağmen kazanmaya devam ettikçe daha da panikliyorlar.

    Bütün iş kırılmamak. İsmail hoca düzgün takım çıkarmalı, taraftar takıma köstek değil destek olmalı. Sahadaki oyuncu herşeyini vermeli. El birliği ile şampiyonluk gelmese bile bu karşı taraf için ancak bir Pireus zaferi olacak.

    Acayip deşifre oldu herşey çünkü. Bu düzen böyle devam edemez. Taşınamıyor çünkü. "Yaa FB'ye lehine de hata yapılıyor yavv" diyen ılık objektifler bile bizden önce başka takım taraftarlarından tepki topluyorlar.

    Bu sene insanlar farkında değil ama pek çok tekere çomak soktuk.

    Bundan sonra kırılmadan devam ettikçe ve bunlar dozu daha da arttırmak zorunda kalacaklar, dozu arttırdıkça da artık iyiden iyiye şişen bu balon bir yerde patlayacak. Haa böyle olmak zorunda mıydı ? Hayır. Çekerdin geçen sene Adana maçından sonra takımı ligden, her şey bambaşka olurdu. Ama madem bu yolu seçtik o zaman sonuna kadar devam.

  • İzleme o zaman sonunu bildiğin bişeyi neden izliyorsun? Kemal Sunal filmi mi bu bak şimdi burası çok komik diye izleyelim. İyi kötü ümit ediyoruz puan kaybetmelerini bekliyoruz yapacak bişey yok.

    Zaten eskisi gibi heycanlanarak izlemiyorum.6 yasimdan beri Fenerbahçe nin her macina giden ben üstelik stad evime 500 metre mesafede olmasina ragmen 3 senedir maça gitmiyorum.

  • Geçen hafta 0 bu hafta 1 puan alması gereken takım, 3-5 düdük sayesinde 6 puan aldı.

    Banker Bilo filminde ki Maho bile bu kadar binmedi sırtına..

    Yıllardır aynı bok aynı senaryo.

    Biz uysal koyun değiliz..