Son Dakika Haber ve Transferler ( 2023-2024 )

  • Oosterwolde'a taraftar olarak sahip çıkmalıyız.

    Mevcut sağlık ekibi bırakın o çocuğa tedavi uygulamayı , sağlık durumu hakkında görüş bile belirtemesin...

    Gitsin adam gibi bir tam teşekküllü bağımsız özel bir hastanede tedavi olsun. Eminim çok kısa sürede toparlayacaktır.

  • tokatspordan antrenör getirmek nedir la hahahaha


    Bu ismail hoca felan değil demistik..


    Şu kadro sergende okanda felan olsa 10 puan fark atmışlardı. Süper hoca oldukları için değil yahu, ismail berbat bir TD oldugu için

  • Bazı şeyleri qciklyamiyorsun da


    Niye hep boyke şeyler bizim başımıza geliyor ,

    mesela oster olayı

    Adamlar şuan ilahi adalet diye yikiyo ortalığı , işte yok tefefe ceza vermesse , yukarı keser cezayı filan

    Hep bı tarz seyler bizim alehimize oluyor.


    Cidden mistik bır şeyler var.

  • Mistik mi bu da iyiymis :) Tabiki bizim basimiza gelecek evrenin Yaraticisinin bu forumu hic okumadigini mi saniyorsun sen:) devre arasi az yada cok kullandigin 4 oyuncuyu 2. yari daha cok kullanacak olman kesinken yollar yerine de hic kullanamayacaklari birakirsak bizim basimiza gelir tabi bizim tarihteki en kritik kongremiz olabilir bu sene ki kongre

  • Dzeko daha forma bile giymeden ,Batsuayi bence daha iyi futbolcu diyordum.Haklılığım çıktı ama İsmail Kartal dahil çoğu kişi tarafından bu gerçek bir türlü kabul edilmiyor.

    Dzeko çok yararlı adam ama bize gol atmak için uğraşacak adam lazım. Dzeko syzmanski gibi oyun kurmaya çalışıyor golü kim atacak.

    Valencia olsaydı. Dzekonun yanında 50 gol atardı. Dzeko da hız da olmadığı için. Gol olacak hızlı ataklara yetişemiyor. Syzmanski o işi yaptı Ligi'n ilk yarısında 2. Yarıda adam golü unuttu. Bize dzeko özelliklerinde yani topu tutan pas veren 30 yaş altı biri lazımdı. Parmali çocuk özellik olarak çok uygundu.

  • Dzeko'nun bir top tutma becerisi var.Ama Batsuayi full oynasa dehşet iş yapmıştı

    Batsta top tutanayinca degeri yok. Bize topu tutup devamını getirecek adam lazımdı. Valencia bu yüzden kalmaliydi. King yerine. Kenarda da oynardı. Daha çok katkı da verirdi. 1 milyon için adamı yolladık. Saçmalıktı. Neymiş son kontrati olan adama o para verilir mi?

    Dzeko wonderkit sanki ve dzeko Valencia dehşet olabilirdi. Çok hata yapıldı transferde.

    Devre arası Lincoln her türlü kalmaliydi. Krunic aldıysan bile son gün gueye adı geçti 6 için almaliydik. Crespo gidince.

  • Mistik mi bu da iyiymis :) Tabiki bizim basimiza gelecek evrenin Yaraticisinin bu forumu hic okumadigini mi saniyorsun sen:) devre arasi az yada cok kullandigin 4 oyuncuyu 2. yari daha cok kullanacak olman kesinken yollar yerine de hic kullanamayacaklari birakirsak bizim basimiza gelir tabi bizim tarihteki en kritik kongremiz olabilir bu sene ki kongre

    O transferler AP ayrı bı konu

    Benim bahsettiğim farkli


    olay sadece osterin sakatlanması değil

    Sakatlanma zamanı , nasıl denk gelir.

    Niye karşı tarafa olmuyor hep bize oluyor .



    Yaşadığımız bütün abukluklarin hep bizim aleyhimize olması

    Bunun açıklaması olmalı ya

  • Trabzon maçının gecesi herkesin hakkı helaldi. Bundan sonra hocaya da takıma da laf eden taş olurdu. Onlar güya gönüllerin şampiyonuydu filan falan.


    Ben de bu uzun sürmez demiştim. :-D

    Ben de ismail herkese o lafi yedirir demistim.


    Sacmalamadan duramaz.

  • Özeti izledim tekrardan, bu Krunic kadar mide bulandıran bir futbolcu yok ya gerçekten. Bu adam nasıl Milan'da oynamış hayret verici. Çevre kontrolü bile olmaz mı ya bir futbolcunun? Bunu ısrarla 6 ay boyunca isteyen hocayı bugün kapıya koyacaksın direkt. Sen bunun neyini beğendin, bu nedir İsmail deyip.

  • Karamanlı konusu biraz karışık yalnız. Ana dilleri Türkçedir, tarihçilerin önemli bölümü Türk kökenli olduklarını da ifade eder. Kimisi Anadolu'ya paralı asker olarak gelen Hristiyan Türklerin torunları der, kimisi de sonradan Hristiyan olan Oğuzlar derler. Türk olsalar da Yunan Ortodoks kilisesine bağlıydılar.


    Kurtuluş Savaşı yıllarında da önemli bölümü Yunan tarafını tercih etti. İçlerinde kendilerini Türk olarak kabul eden ve mücadeleye destek verenler de oldu. Bu kişiler Türk Ortodoks kilisesini kurdu ve Atatürk de liderleri Papa Eftim öncülüğünde bu kişileri örgütledi. Mübadelede bu Karamanlı Hristiyan Türkler gönderilmedi zaten. Diğer grup gönderildi. Yani bir nevi millî kimliğe bağlı kalanlar tutulurken diğer grup mübadeleye tabi tutulmuş oldu. Yanlış hatırlamıyorsam bu Papa Eftim'in torununun adı Ergenekon dosyasında da geçti. Sevgi Erenerol'du galiba adı.

    evet

    Ergenekon dosyasında adı geçti.

    Papa Eftim; Anadolu'daki cemaatinin bir kısmını İstanbul'a getirdi. ama maalesef sonraki göçlerde buradakilerin de bir kısmı gitti. Yunanistan'da gezerken Türk olduğunuzu anladıklarında yanınıza gelen, size yardım etmek isteyen Türkçe konuşan amcalara teyzelere rastlarsınız. onların çocukları torunları da sırf Türk diye size sempati duyarlar. biz bunu hala yaşıyoruz Yunanistan'a geçtiğimizde.

    Ankara türküsünü söylüyor. "Yunan bizi esir aldı" diyor teyzem. duygulanmamak mümkün değil.



    Papa Eftim; kendisi için "Türk dostu" dendiğinde "ne Türk dostu, ben Türk oğlu Türküm" dermiş.

    ve Fenerbahçe'nin aynı zamanda Milli Takımın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Lefter; etnik köken olarak Rum'dur.

    Yunanistan'a Atina'da gol atmış, maç sonunda kendisine tepki gösteren küfür eden Yunan seyircilere

    "Ben sizi anlamıyorum, bana Türkçe konuşun, ben Türk'üm" diye bağırmış. (Yunanca bildiği halde tabi)

    dün gece de Edin Dzeko, Lefter Küçükandonyadis'e benzer bir tepki gösterdi Olympiakos taraftarına.

    Türklük ve Fenerbahçelilik; inanç ve etnik kimliklerden çok daha büyük bir kimliklerdir.

  • Fred dün gördüğü sarı kartla rövanşta cezalı duruma düştü deniyor haber sitelerinde. Doğru mu ya? Doğruysa yine Krunic'le eziyet dolu dakikalar bizleri bekliyor. Mert Hakan yetişse de İsmail-MHY oynasa bari.


    Edit: 3. sarı kartını görüp ceza sınırına geldi diyor bir yerde de. Neyse içim rahatladı.