Beiträge von Bothersome man

    Ligimizin genel kalitesizliği (yukarıya diş geçirecek çok az takım olması) + bazı takımların ve oyuncuların&hocaların şerefsizliği + artık klasikleşmiş hakemler&TFF faktörü + bizdeki sonu gelmeyen sakatlıklar + Samsun ve Alanya maçlarında bizim hacının beceriksizliği sonucu saçma sapan kaybedilen 4 puan nedeniyle Konferans Liginde şampiyon olma ihtimalimiz, Züper Lig'de şampiyon olma ihtimalimize göre daha yüksek görünüyor.

    Cengiz için bir ara malum karı kız işlerini bıraktı kendine özel hoca tuttu iyi çalışıyor deniyordu, ki bir ara tek başına 5-6 maç aldı, hayvan gibi de kuvvetliydi. Arkasından, hele ki takım iki kulvarda zirveye koşarken ve yapılacak en ufak hata bile pahalıya patlayabilecekken tekrar aynı gereksiz işlere giriştiyse bu ihanet demektir. Olup olmadığını bilmiyorum, fakat yapıyor ise bu resmen takım arkadaşlarına, taraftara ve camiaya ihanetle eşdeğer bir durum.


    Geriye dönük mesajlar ortada, ben Cengiz'e en çok destek verenlerdenimdir ama durum araştırılmalı; liglerin bitimine çok az süre kala böylesi bir şeye kalkışmışsa fazla uzatmadan gönderilmeli. Bu karakterde bir oyuncudan hayır gelmez.


    Çok büyük kazık oldu maalesef

    Yuhalandığı için değil, rezalet performansını bir türlü aşamadığı için ağlamıştır o. Kızgınlığı kendinedir. Taraftar sonuna kadar haklı protestosunda, ikinci yarı da aynı 11'le devam etsek bugün havlu atmıştık. Atina'da da aynı şekilde, dakika 60'tan önce 3-0, 60'tan sonra 0-2.


    Krunic kendi rezil oyununa ağlamasın da kimler ağlasın?

    krunicin bağı şu maçla beraber koptu bence gol atınca bile tepki vermedi, pası ferdiye vermeyince dzeko bile çok kızdı, sene sonu zorunlu değildir inş da zaten zorunlu olsada satılır leş ötesi bir oyuncu ya cidden

    Zorunlu maalesef. Alınıp bir yerlere kiralanmaya çalışılacaktır muhtemelen. 12 yabancı kuralını değiştirme yoluna gitmezlerse kadroda tutmanın imkanı olmaz zaten.

    Muhtemelen önümüzdeki iki maçta hem lige hem konferansa havlu atacağız.başımızda kendini hoca zanneden em tepedede kendisini başkan sanan bi adam var.maalesef ikiside bu işi beceremedi.

    Devre arası giden gelen oyuncularda güç kaybı yaşadık.sakatlıklara çözüm bulamadık.rakipte tek bi adam sakatlanmazken bizde her maç bi adam gidiyo.bunun hesabını soramayan,çözüm bulmak istemeyen bi başkan ve kibirinden takıntılarından kendini hoca zanneden bi vasıfsız.

    Geçen haftaki basın toplantısında krunic sizce nasıldı derken o gözlerindeki kibiri yine izledim ve iyice tiksindim

    İsmail Kartal övülmeye o kadar muhtaç biri ki onun kararlarına dair en ufak bir olumlu gelişmede hemen HAAAH GÖRDÜNÜZ MÜ LAN BEN HAKLI ÇIKTIM EN HAKLI BENİM DEDİĞİM DOĞRU ÇIKTI BENİ DE ÖVSENİZE ULAAAN modunu açıyor. Bu bir çeşit aşağılık kompleksi, tepkileri de o kompleksin tezahürü.


    Hayır her şey mükemmel gidiyor olur, üstüne Krunic-Zajc çok acayip bir performans gösterip maçı kazandırırlar hadi gene bir derece ama öyle bir durum da yok. Milletin sakatları milli arada iyileşirken bizim takımda herkes sapır sapır sakatlanıyor, belli oyuncular olmayınca ne iyi futbol oynayabiliyoruz ne sonuç alabiliyoruz. Bu da demek oluyor ki bazı oyuncuların bireysel performanslarına dayalı maç kazanıyoruz. Krunic-Zajc'ın ADS maçında gösterdikleri performans da aşırı abartıldı. Biraz kıpırdanma olunca zannedildi ki Fred-İsmail verimi verdiler, öyle bir şey de yok. Kendi ortalamalarının biraz üstünde oynayıp biraz daha fazla mücadele ortaya koydular o kadar. İsmail Kartal Krunic'in ADS maçı oyunundan böbürlenip millete gözlerini belerterek beyanat vereceğine bu sakatların durumunu açıklasın mesela. Oyuncuların sağlık durumlarını sağlam ve stabil tutmak kendisine bağlı çalışan ekibin işi değil mi, masöründen tut doktorlarına kadar. O meselenin çözümünü bulabiliyor mu? Tek bir 90 dakikada 5-6 tane futbolcunun darbe dahi almamışken adelesini tutarak çıkması normal bir şey miymiş mesela? Bunları niye açıklamıyor insanlara, açıklamayı da geçtim niye çözüm üretmiyor? Rakipte yok bu darbeye bağlı olmayan adele sakatlıkları.


    Yani kendisinin durumu, karnesinin yarısı zayıflarla dolu olan çocuğun bir tane pekiyi aldığı dersinden dolayı herkesten övgü beklemesine benziyor. Bu sene şampiyon bitirsek dahi İsmail Kartal'la devam edilmeli mi diye taraftara sorsak çoğunluk hayır diyecek eminim. Ama kendisi bu durumun ne kadar farkında, orasını bilmiyorum.

    Fred dün gördüğü sarı kartla rövanşta cezalı duruma düştü deniyor haber sitelerinde. Doğru mu ya? Doğruysa yine Krunic'le eziyet dolu dakikalar bizleri bekliyor. Mert Hakan yetişse de İsmail-MHY oynasa bari.


    Edit: 3. sarı kartını görüp ceza sınırına geldi diyor bir yerde de. Neyse içim rahatladı.

    Liva'nın da ceza sahası dışından yediği gollerden gına geldi be kardeşim.

    Yemediği gol türü kalmadı ki. Karşı karşıya, cepheden, çapraz pozisyonda frikikten...İrfancan geçen maç çok saçma sapan bir hata yapıp gol yedirdi ama zor pozisyonları çıkarma yüzdesi eminim Livakovic'ten çok daha ileridedir. Artı, maçın hep içinde, maçı yaşıyor İrfan. Livakovic gibi mahsun mahsun bakıp dünyanın en normal şeyi olmuşçasına maça devam etmiyor adam. Şu çok basit hata yapma huyu olmasa zaten as kalecimiz olur, hatta milli takımın da kalesini korur ama o aşırı özgüven olayını törpüleyip mental anlamda eşik atlaması lazım İrfan'ın.


    Bizim sene başı alacağımız kaleci yine Keylor Navas tipinde kırk baharın yoğurdunu yemişlerden olacaktı :) Maalesef yanlış tercih yapmışız Liva'yı alarak. Ne kan uyuştu, ne de performans alabiliyoruz. Seneye ister Zagreb'e, ister Arap ligine gönderelim, bizde olmadı ısrar etmenin anlamı yok.