Son Dakika Haber ve Transferler ( 2023-2024 )

  • Bu sezon lig şampiyonluğu ya da Konferans ligi şampiyonluğu gelirse Ali Koç ne olursa olsun başkanlığa devam ettirilir kimse de karşısına aday olarak bile çıkmaz.


    Ama bu saydığım 2 kupa da gelmezse kesinlikle kararından dönmez Ali Koç, başkanlık için aday olmaz kesinlikle.


    Saran olur Ömer Temelli olur Ahmet Özokur olur biri olur ama Fenerbahçe başkansız kalmaz

  • Bu arada kimse dillendirmiyor ama Ahmet Özokur ismini bir yere not edin.


    Başkanlığa en çok yakışacak isimlerden biri. Hem eli hem gönlü zengin biri. Artı aşırı vizyoner

  • Ömer Temelli, Ali Koç'un yönetim listesinde de yer almıştı. Aziz Yıldırım'ın uydusu diye düşünmek çok da doğru olmaz. Aziz Yıldırım'ın o çekirdek kadrosundan birisi herhâlde Ali Koç'un yönetimine adını yazdırmazdı, diye düşünüyorum.

    Günahını almayayım ama kulüp nasıl yönetiliyor diye bi bakmak için kısa bi dönem girmiş çıkmış olabilme ihtimalini düşünüyorum ben.

  • Szymanski işi çok tatsız


    Adam topa vurmayı unuttu, 30 gibi bir teklif alacağımızı sanmıyorum.. 20 gelse öpüp başıma koyar yolcu ederim.

  • ben onu ömer temellinin şahsı için yazmadım ama kendi açıklaması vardı üç beş gün önce böyle bir görevi kabul edebilmem için camiadan maddi manevi destek almam lazım diye.bence Fenerbahçenin ihtiyacı olan şey zengin değil çok ama çok aşırı zengin bir başkan profili.denedik ya tutmadı diyeceksiniz doğru.yenisini deneyeceğiz.bizim istediğimiz başkan profili cebinde milyarlarca doları ile gelip gerekirse cebi delik gidecek bir profil o da yetmez icap ederse bir dönemde yolu metristen geçecek.o da yetmez bunlar için değer mi diye sorduğunda kendi ile baş başa kaldığında fazlasıyla değer diyecek…

    Tabii ki hocam. Fenerbahçe'nin tarihi zengin başkanlar ile dolu, bu beğenilsin veya beğenilmesin. Rakibi 5 verirken 10 verip onların elinden en iyi oyuncuları ala ala bu takım yıllarca şampiyon olmuş bunu da başkanlarına borçlu. Eskiden reklam gelirleri mi vardı, forma satışı mı vardı, tribün gelirleri mi vardı ki Fenerbahçe hep en güçlüydü? Endüstriyelleşmemiş futbolda borç da yoktu, doğru düzgün gelir de yoktu, başkan cebinden koyarsa alıp geliyordu işte. Bugün de Fenerbahçe'nin yolu budur. Aziz de gelir gelmez cebinden çok koydu, Ali başkan da koydu. Gelen kimse o da koymak zorunda. Eskiden en iyiyi almak için koymak zorundaydı bugün de bu devasa borcun ödemeleri için koymak zorunda. 11 milyar tl borcu olan kulübe başkan olacak kişinin başka çaresi yok zaten. Şampiyon olursak CL'den 1 milyar tl, Szymanski'den 1 milyar tl, Ferdi'den belki 1.2-1.5 milyar tl, ee sonrası? 3 büyük kulüp bankalar birliğine yıllardır deli gibi ödeme yapıyor daha doğru düzgün ana para ödemesi bile yapamadılar ancak faiz ödüyorlar. Biri gelip şu işe elini atmazsa, şöyle 100 milyon euro civarı hibe etmezse işimizin zor olduğu çok açık.


    Zaten parası olmayan bir başkan gelecekse Ömer Temelli, Şekip Mosturoğlu ya da İlhan Ekşioğlu vs gerek yok. Hiç olmazsa futbolu çok iyi bilen birisi gelsin. Bu adamların futbola dair ne başarısı var ki istensin? Ne futbolculuk geçmişleri var ne de yönetici olarak futbol takımını ileri götürebilmişlikleri. Takım iyiyken onlar da parçası oldular takım kötüyken yine bu sefer başarısızlıkların parçası oldular. Acun bile kısıtlı futbol bilgisiyle birkaç genç oyuncuyu iyi takımlardan kiralayıp championshipten çıkmaya oynuyor. Bilgisiz adam bile gelecekse en azından cebi dolu gelmeli. Ha cebi boşsa da en azından bilgisi olmalı. Ömer Temelli'nin Önder Özen'den ya da Hakan Bilal Kutlualp'ten fazlası ne ki?

  • Szymanski işi çok tatsız


    Adam topa vurmayı unuttu, 30 gibi bir teklif alacağımızı sanmıyorum.. 20 gelse öpüp başıma koyar yolcu ederim.

    Polonya pasaportu, bize geldiği bonservis, öyle ya da böyle TM'de sezon sonunda yazacak 15+gol 15+asist istatistiği, yaşı, Feyenord'lu cv sanırım 30 ve fazlası için yeterli olabilir. Boey'in yükselttiği piyasadan bu şekilde yararlanılmalı. Ancak şu andan itibaren tekrar yükselişe geçse bile bu 10 maç unutulmamalı sezon sonunda. Biraz kıpırdansa bu 4 puan kaybedilmezdi çok açık.

  • Ali Koç hafta içi konuşacakmış…etkisiz bir konuşma yapacaksa eğer umarım hiç yapmaz.şansal dün resmen asist yaptı bizim yönetime yine tıs yok.olayın sıcaklığı geçince yapılan açıklamalar hikaye.dün çıkıp desene 24 saat içinde istifa edeceksiniz yoksa Fenerbahçe sizin gibi pisliklerin düzeninde bugünden sonra oynamıyor.yapmıyor.2 saat konuşuyor bizim bile aklımızda hiçbir şey kalmıyor.az ve öz konuşup etki yaratıp sonuç alacaksın.sonuç almak zor mu öyle bişey yapacaksın dur aman sakın yapma etme desinler.o kadar şey oluyor aynı şekilde devam.bu sene iyi birşey yaptın.nedir o iyi olan??iyi takım kurduğun için yaptıkları şikeler ve pislikler paçalarından akıyor ve en önemlisi herkesçe konuşulur oldu.niye bunu 5 sene yapmadın??yine şampiyon yaptırmayacaklar belki ama sana kimse bu sene kadro anlamında gereğini yapmadın demiyecek ara transferide hesaba katarak söylüyorum bunu.nerede taraftar ile bağın koptu biliyormusun ekonomiyi bahane ederek 5 seneyi çöpe atmandan dolayı.ben ekonomi iyiydi demiyorum yanlış anlaşılmasın senin gibi birinin ekonomiye sığınması ve yılları çöpe atması hayal kırıklığı oldu….

  • Ömer Temelli, Aziz Yıldırım'ın kuzeniyle evli. Koçlarla da samimiyeti üst düzeydir. İki yönetimde de yer aldı, başkanlık gibi bir düşüncesi yok. Adamı rica minnet yönetici yaptılar Ali Koç döneminde. Murat Aşık bu bilgiyi nerden almış acaba :hihi: Oğlu 2 dönem sonra aday olur ama başkanlığa, o zaman ben de yönetimde olurum sdsfsdsd

  • Tek Yol FENER

    @TekYolFener


    Union SG Teknik Direktörü Alexander Blessin: "Fenerbahçe dendiğinde önlerinde saygıyla durmam gerekiyor. Çok önemli bir takımla oynayacağız. Frankfurt'a karşı sergilediğimiz performansı Fenerbahçe'ye de sergilememiz gerekiyor çünkü 20-30 dakika kötü oynadığımızda bizi cezalandırabilecek kaliteleri var. Ayrıca çılgın bir taraftar kitlesine sahipler, Antalyaspor'da oynadığım dönemden hatırlıyorum. Önceki eşleşmede Frankfurt taraftarlarından bahsetmiştim ama Fenerbahçe taraftarları başka seviyede. Yarınki maça Almanya'dan birçok Fenerbahçe taraftarı geleceğini duyduk."

  • Bu arada keşke Ömer Temelli başkan olsa. İş dünyasındaki en saygın adamlardan biridir. Çevresi çok geniştir ve çok ılımlı bir insandır. Hangi işi kime vereceğini de iyi bilir. Tek sıkıntısı Aykut Kocaman fanı olması olabilir..