Soruşturma Takip Başlığı

  • Acı biraz ama forum da bu başlığın eksik olduğunu yeni fark ettim. Hakan Hanoğlu'nun paylaşımını görünce aklıma geldi. Hem onun yazdıklarını paylaşayım, hem de bence lazım olan başlığı açayım dedim.


    Aradan 8 sene geçti. Kumpas olduğu zaten biliyorduk ama Türkiye'nin dönen havası ile mahkemelerce de onaylandı gerçekler. Gel gör ki hala yargıtay aşaması bitmedi. Bir türlü de çıkartmıyorlar : /


    Hakan Hanoğlu'na dönecek olursam, 3 Temmuz'un borsadaki manipülasyonunu ortaya koymuş flood'unda.


    Özetlersem; 22 Mayıs'ta şampiyon olduğumuz netleşti. Fenerbahçe güldür güldür şampiyonluğa koşarken, borsada birileri bir yerlerden haber almışcasına, elindeki Fenerbahçe hisselerini çıkarmakla meşgul. Aynı şekilde şampiyon olmasına rağmen Fenerbahçe hisselerini ellerinden çıkartırken, 2.olan takımın hisse senedinde de artış gözüküyor.


    ogj94y.jpg

    (Fenerbahçe hisse senedinin aylık grafiği)



    Flood'un tamamı:

  • Borsa gibi konulardan hiç anlamadığım için bir yorum yapamam ama bu konuda o dönemlerde de söylentiler çıkmıştı,çok fikir sahibi olmadığım bir konu olduğundan tam olarak aklımda kalmadı.


    Bazen bizim yargıtaydaki davanın bu kumpasa karışıp bu kumpasın ortaklarından olupta işin içinden sıyrılmaya çalışanlar çok olduğu için uzadığını düşünüyorum.Aslında bizim camiamız dışında neredeyse herkes bu kumpasın ortağı sayılırdı,ya destek oldular yada diz çöktüler,hatta camiamızın içinde olup bunlarla ortaklık edenler,bunların medyadaki papağanları olanlar bile vardı.


    Adalete güvenmediğimizz sürece bu dava net olarak çözülmez ki;ben güvenilecek bir adalet sistemimiz olduğunu düşünmüyorum.Bu konuya hassasiyet gösterip bilgilenmemizi sağladığınız için teşekkürler.

  • Dede vardı asıl bir de Fener38 onlar bu bölümü boş bırakmazlardı, şakasını yapıyoruz ama tüm Fenerlilere travma yaşattı bu şeref yoksunları o aradan gs yürüdü gitti

  • Bu kumpasın önceden planlandığı zaten şu an ya kaçak ya da hapiste olan kişiler tarafından itiraf edilmişti yanlış hatırlamıyorsam.Yani biz 2010 yılında bursa yerine şampiyon olsaydık,bu pis kumpas o zaman başımıza gelecekti çok büyük ihtimalle.Hala daha yargıtay'ın bu kadar bariz bir kararı senelerdir onamaması birilerinin işine geliyor demek ki.

  • Tabi onaylamamak işlerine geliyor.


    Biat etmemizi istiyorlar kulüp ve taraftar olarak.


    Fakat bilmiyorlar ki burası FENERBAHÇE CUMHURİYETİ!!!!


    Biat edecek zayıflıkta (aslında tabir daha kötü olmalı en yumuşak hali) olanlar belli.


    İçlerini fetöcülerin sardığı, futbolcularının birkaçının hapiste birkaçının yurtdışına kaçmış olduğu fransız takımıdır.


  • Bugün cumhurbaşkanlığı sayfasında da 3 temmuz ile ilgili fetönün yaptıklarına yer verilmişti.


    Yargıtay kararının ayak sesleridir inşallah. Çıksın artık şu karar.

  • Hiç güvenmesem de, tek umut...

    Aslında bu kadar beklenmesine bile gerek yok da... Artık nasıl bir hesap yapıyorlarsa : /


    Ama mecbur onaylayacaklar, yoksa kendileri ile ciddi şekilde çelişirler. Ha, sıkıntı olur mu onlar için hayır da, o ayrı konu :)