Son Dakika Haber ve Transferler ( 2023-2024 )


  • Bu adamı kim orada tutuyor veya koruyor? Başkan mı? İsmail Kartal mı? Kimin kararıyla hala Fenerbahçe kulüp doktorluğu yapabiliyor bu adam? Bir sorun olduğu belli Yağız bu kadar net konuştuğuna göre.

  • iyi izleyin bugün bu listedeki oyuncuların en az yarısı sarı yiyecek. En az.normal ligin seyri devam etse hiç biri kart görmezdi ancak burada sarı yedikten sonra haftaya hizmetkâr takım pendikspor maçı var.

    Su Pendigin ligde olmasi skandal resmen.


    Yetmiyor mus gibi birde Eyup geliyor.


    UEFA'ya sikayet edilmeli.


  • sonrada bazı fenerbahçeliler diyor ki herşeyi fetö ya yormayın........

    Peki bu sosyal medya algısı karalama kampanyası hangi terör örgütünün etkin olduğu yılda hangi siyasi parti ve badem bıyıklıları yapıyordu söyleyin bana.

    Tıpkı Şuan ki 6s camiasının topyekün yaptığı gibi

  • Mert Müldür’ün yaptığı hareket twitter’da önüme düşüp duruyor. İnanılmaz ya. Karşısındaki adam biraz uyanık olsa belki de tüm sezon çöpe gitmişti. Ceza sahası içinde son dakikada sanki orta sahadaymış gibi düşüncesiz, dengesiz, aptalca bir hamle yapıyor. Bu takımın kalan maçlarında Krunic, Müldür, Zajc gibi oyunculara mümkünse bir dakika dahi ihtiyaç duyacak duruma gelmemek lazım.

  • Bizim yaşadığımız yerlerde köpek çeteleri yok, çünkü kısırlaştırılmışlardır, popülasyonları kontrol altındadır. Sokak köpekleri de kimseye saldırmaz. Hatta mahalleye hırsız falan gelemez yıllardır, sokakta taşkınlık yapamaz kimse. Kedisiyle-köpeğiyle-kuşuyla-böceğiyle, çocuğundan yaşlısına gayet iyi geçinip gidiyoruz. Çünkü onlara durduk yere saldıran, çocuğunu saldırtan, taş atan it-kopuk yoktur. Hayvanlar aç kalmaz, bütün semt besler, sever. Böylece ilkel dürtülerine yenik düşmez. Hangi semtte, nasıl insanlarla yaşadığınla alâkalı bir mevzu.

  • En iyisini yapıyor. Hocanın sürekli "ben" demesini destekliyorum.


    Iq seviyesi düşük toplumlarda efendi insan değer görmez, arsızlık ve şekilcilik prim yapar.


    Ver zehri ezikliğini konuşacaklarına egosunu konuşsunlar.İnsanlar hoca pısırık olsun eleştiri gelince susup otursun yok öyle dünya ana avrat sövse bile arkasındayım hocanın.

    Katılmıyorum; hacı istediği kadar ben aslanım, kaplanım desin ama maalesef en fazla billur konusu olur. Şu süklüm püklüm halleri ve olmayan karizmasıyla kimseyi olduğundan başka bir profil gibi davranarak aksine ikna edemez. Önceki dönemlerinde de kompleks yapıp bunu deniyordu ama saydığım sebeplerden ötürü başaramıyordu. Şu an itibariyle de kimsenin iplediği yok, hala kör göze parmak yaptığı yanlışlar konuşuluyor.


    Bunu hep söylüyorum; bu karakterli oyuncu grubu eğer bu vasıfsız antrenör grubuna ve iş bilmez yöneticilere rağmen şampiyon olabilirse stadın önüne heykelleri dikilmeli. Zaten şartların eşit olmadığı, bir tarafın bariz kollandığı düzende bir de kendi içimizdeki prangalarla mücadele etmek zorundalar.

  • Yabanci Var olmasaydi sittin sene puan kaybetmez derdim gese icin. Yabanci Var ve Alanyanin bos takim olmadigina inandigim icin bir umit var icimde bugun icin.

    Insallah aksama sevinen biz oluruz.

  • Benim hic umidim yok aksam yine, ya hakeme ya bir alanyali futbolcuya soveriz. Olay 6s macinda. Ilk mac IK nin korkakligindan berabere kaldik deplasmandakini puan farki ne olursa olsun, en kotu prestij ve haramzade olduklarinin ispati icin kazanmamiz lazim. Ne yazikki saglik, ekibi, kondisyonerler, TD takimi geriye cekiyor. Mutlaka tam kadro olmamiz gerekiyor.

  • Livakovic nihayet çok iyi bir maç çıkardı, tebrik ediyorum. Bundan sonra bu formla devam ederse kupalardan bahsedebiliriz.

    Yedigi goller hep konsantrasyon kaybi. Ilk defa ulkesinin disina cikan bir oyuncu , alisma donemi biraz uzun surdu. Belkide son olaylardan sonra kendimi gostereyim avrupaya atlayayim diye hirs yapmistir. Umarim oyledir cunku hem kritik maclarda buyuk avantaj saglariz hemde iyi para kazaniriz .Su kotu dedigimiz performansi bile Altayi uce katlar. Kalede Altay olsaydi coktan sampiyonlugu vermistik. Irfancanin hakkini yemeyeyim oynadigi( hatali gol yedigi son mac dahil) hep belirli bir seviyenin ustundeydi.


  • Aşırı antipatikleşmeye başladı hoca

    Ben bunun kadar hiç birşey olmayıpta kendini birşeymis gibi sanan bir hoca da görmedim , ulan sana tarihin en iyi 2-3 kadrosundan biri verilmis ligte'ki rakiplerin desen hepsi leş , tek bir rakibin var oda fetöcüller onlarda hakemler sayesinde lider yani onlarda kötü , ve sen buna rağmen kendi evimizde bu kadro ile kaybetmemiz gereken puanları kaybettin yaptığın yanlış tercihlerle yada hic birşey yapmamanla da hala utanmadan konuşuyor ...

    Avrupa'da köy takımından 6 yedik hic stoper oynamamış adamı stoper oynattın , yunanlar 3-0 öndeyken 4ü atsa bi tarihi fark'ta orada olacaktı 6s macından kactın kupa hediye ettin , Crespo ve Lincoln gibi adamı gönderip prensin zajc'a ve mhy yer actın ve daha bir sürü iş bilmezlik ...

    Sağlık ekibin ve yardımcıların senden'de beceriksiz ama kendin getirdiğin icin yanında tuttun ...


    Şu an da hala şampiyonluğun icindeysek bazı futbolcuların karakteri ve üstün performansı sayesinde , oynatmadığı bats bile bi kaç kere ipten aldı bunu , bu adamın zihinsel sorunları var bence ...