Beiträge von catry

    Aziz yıldırım ; morinho ile anlaştım, anlaşma filan yok görüştük sadece

    bizim taraftar ; aziz yıldırım her konuda anlaşmıştır kesin, transfer okey, hayırlı olsun.

    Bjk: Mourinho ile ekonomik konularda tamamız, anlaşırsak getireceğiz.

    bizim taraftar ; inanmayın sakın, külliyen yalan, açıklamada bile çelişki var.

    suleyman hurmanin da hatasi var sen hem ali koca guvenir bir de gidip tolunayi getirirsen kasinmis oluyorsun

    Futbol aklı çok iyi biriydi bu yüzden bu sene yaptıklarına anlam veremiyorum. tek mantıklı açıklaması var ne yaparsan yap düşürcez karagümrüğü dediler büyük ihtimal oda o zaman zorlamanın anlamı yok deyip gitti shotayı, tolunayı filan getirdi. Başka türlü ihtimal vermiyorum bu isimleri başarılı olabilmek için getirdiğine.


    Bu sene çok pis doğrandı karagümrük. net 10 puan vardır direk hakemlerin çaldığı.

    Karagümrüğün bugün antepi yenmesi gerekiyor mutlaka. Bir tarafta bylokçunun takımı antep, diğer tarafta bylokçunun düşmanı karagümrük. Bylokcu herşeyi yapacaktır gümrüğün kaybetmesi için. Tetikte olalım durama göre uefaya, fifaya şikayet ederiz.

    Forum ferdiyi kötüleme formu olmuş. yok arsenal seviyesinde değil, yok büyük maçlarda çok kötü, şusu iyi değil, busu iyi değil filan.

    Kendi oyuncusunu kötüleme konusunda dünyada açık ara birinciyiz dir.


    Dünya karmasından 11 yapın koyun ferdiyi o 11'e sırıtmaz.

    Biz taraftar olarak tepki göstermeyi bilmiyoruz, iş işten geçtikten sonra tepki gösteriyoruz oda bir işe yaramıyor, olmuşla ölmüşe

    bir çare olmadığı için.

    İsmail kartal ile anlaşılır tepki gösterenler bastırılır hemen güzellemeler yapılır, destek olunur ama iş işten geçtikten sonra ismail kartal istifa.

    Tıpkı Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladıktan sonra tepki gösterenlerin bastırılıp güzellemeler yapılıp, destek olunup, iş işten geçtikten sonra Kılıçtaroğlu istifa dendiği gibi.


    Şimdi aynı süreç Aziz Yıldırım adaylığı açıkladıktan sonra yaşanıyor. Tepki gösterenler bastırılmaya çalışılıyor, Aziz yıldırım güzellemeleri yapılıyor, destek olunuyor...

    daha kötüsünü söyleyeyim mi, bu muhtemelen bizim avrupa maçlarını izlemedi ve takip de etmedi kimler oynamış oynamamış bilmiyor. OOsterwolde'ye seni stoper oynatmayı düşünüyorum dediğinde Ooster ben zaten stoper oynadım geçmişte deyince şaşırmıştı. Böyle bi zeka, böyle bi araştırmacılık.

    Osterwolde'yi stoperde oynatmak için çok çaba harcadım, kabul etmedi ikna etmeye çalıştım uzun süre filan diye zırvalamıştı utanmadan.

    Başkan kim olur bilmem mevcut adayların ikiside 5 para etmez benim gözümde, ne ali koç'u savunurum nede aziz yıldırım'ı savunurum çünkü ikisininde savunulacak bir yanı yok.

    Aziz yıldırım 20 yılda iyi şeylerde yapmıştır mutlaka ama benim tek derdim fenerbahçe diyen birisi 6 yıl kulüpten uzak kalmazdı, bu 6 yıl konusunda kimse onu savunmasın bana. yok dinlenmiş, kendini toplamış, hatalarından dersler çıkarmış filan boş laflar bunlar.

    3 yıl önce niye aday olmadın ?

    sayısız yanlış yapılırken niye birkez olsun kongreye gelmedin veya uyarıda bulunmadın ?

    fenerbahçe doğranırken niye birkez olsun sesin çıkmadı ? niye sadece sessiz sessiz izledin ? hani tek derdin fenerbahçeydi ?

    şimdi morinho ile anlaşın ücretin yarısını ben vereyim diyorsun, sezon başı niye böyle bir teklif sunmadın ? önceki senelerde niye sunmadın ?


    milyon tane şey sayarım da ama kime ne anlatıyorum. kanmayın arkadaşlar iki güzel lafa, bunların derdi fenerbahçe filan değil.

    Acun’un yönetimde olması iyidir ancak kendi alanında, işin medya tarafında çalışması şartıyla. Futbol şubeyi teslim etmek gibi bir hata yaparsak, adam Şota’yı hoca yaptı, Zajc gibi bir malı beğendiğini söyledi, şu 2 mevzu bile başlı başına skandal. Ha Hull City’nin 7. bitirmesi kendi liginde başarı olabilir. Orasını bilmiyorum. Taraftarları da Acun’u baya seviyorlar. Ancak yine de futbol şube kesinlikle verilmemeli.


    İşin ğsli dostları var vs. kısmı biraz bel altı vurmak oluyor. Bu yöneticilerin, oyuncuların, hocaların çoğu zaten birbirleriyle yakın. 2006’da elimizden şampiyonluk çalan Adnan Polat Aziz Yıldırım’ın kankası. Bize karşı oturma organını yırtan Pendik’in sahibi Ali Koç’un kankası. O yüzden kişisel dostlukları çok önemli değil. İşlerini iyi yapsınlar yeter.

    Aynen medya, basın, iletişim, vs.. olabilir ama futbolda yetkisi olmasın.

    Max kruse onla takıldıktan sonra kulüpten kaçmıştı, Bitik Mesut'u bize getiren oydu.

    İsmail Kartal için çok iyi hoca filan diyordu sağda solda. bu bile futbol konusunda bizden uzak olması için yeterli.

    Aziz yıldırım ; Morinho ile anlaştım, daha anlaşmadım henüz, anlaşma filan yok görüşüyoruz sadece, anlaşamadık iptal. Aykut kocaman hayırlı olsun.

    Ali koç ; Conte ile anlaştım, görüşmeler devam ediyor, Conte seviyesinde hoca bakıyoruz, çok uğraştık erol bulut'u ikna etmeyi başardık hayırlı olsun.

    Denize düşen yılana sarılırmış bizimkisi o misal diyorsunuz ya ama bu kötü bir söz, sonunda iki türlüde ölüyorsunuz. ölümünüz az acılımı olsun, çok acılımı olsun seçimini yaptığınızın farkında bile değilsiniz.


    Sözüm ona 30 milyonluk camiayız düştüğümüz duruma bakın. Yok mu bu 30 milyon kişi arasında bu ikiliden başka kimse ?

    Bazı sözlerin altı dolumu boşmu bilemeyiz hiçbir zaman, buda öyle bir söz.


    şimdi bugün ben morinho ile her konuda anlaştım, herşey tamam ama seçimin 9 haziranda olması o tarihe kadar morinho'nun başka teklifler alması durumu söz konusu bu yüzden gelin bugünden anlaşalım durum netleşsin yarısınıda ben vereceğim başkan olup olmamam hiç önemli değil demiş olsaydı eğer, konu tartışmaya kapalı olurdu.

    Bugün sadettin saran, o, bu, şu fark etmeksizin biri adaylığını açıklamış olsaydı eğer hiç sorgulamadan atlardım, sevinirdim, desteklerdim hemen ama söz konusu aziz yıldırım olunca bende bir heyecan olmadı, içimde hiçbir duygu harekete geçmedi.


    Sizdeki bu canlanış, morallenme, heyecan, istek, arzu... adına ne derseniz artık, işte o oluşmadı bende.