Beiträge von Bothersome man

    akşam bide Fred yok kafayı yicem

    Yine mükemmel duygularla girdiğimiz dün gece hem kongre fiyasko oldu hemde kediler bedavadan 3 puan aldı

    Üstüne bir de Krunic oynarsa %51 puan kaybı olur derim bu akşamki maçta. Ya Ferdi'yi ortasahaya kaydırması ya da en kötü ihtimal sakat filan değilse MHY'yi İsmail'in yanında oynatması gerekecek hocanın.


    Fred önümüzdeki seneden itibaren rotasyon oyuncusu olur artık, Joshua King'le yarışır hale geldi sakatlık sorunları. Hatta bir ihtimal ülkesine erken dönüş dahi yapabilir.


    Kaç oldu böyle hiçbir sakatlığı yokken bize gelip kronikleşen, yazık. Bir kulüpte hiç mi bir şey doğru gitmez..

    Tüm Fenerbahçe düşmanları dünkü kongrede verilen 4 maddelik yetki kapsamını okuyup okuyup dertleniyorlardır, dövünüyorlardır şimdi değil mi Ali Başkan? Bir kritik dönemeçte daha işin içine en berbat şekilde etmeyi başardın. Tebrikler. Sanırım bu artık tüy dikme evresiydi. Ya da sen daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu.


    Şu şartlarda camia için en iyisi kongre mevzusunu bir an evvel kapatmak ve derhal futbola dönmek.


    Bugünkü maç çok çok zor geçecek muhtemelen, ilk 11'lere bakıyorum yine Fred'in oynaması şüpheli Krunic ilk 11'de olacak diyenler var, Osayi de cezalı. ADS'nin şiddetle puana ihtiyacı var ve en çarpıcı kısım, bir Kadıköy maçı oynayacağız. O yüzden şu kongre saçmalığı sonrası alınacak bir beraberlik dahi sezonu bizim için bitirir ve maalesef an itibariyle buna çok müsait bir ortam var.


    Umarım futbolcular ve teknik heyet durumun farkındadır, ona göre hazırlanıp motive olmuşlardır.

    Benim anlamadığım, en son oynadığı maçtan bu yana ne olmuş olabilir de tekrar nüksediyor sakatlığı? Bu böyle durduk yere bile habire nüksedebilen bir şeyse işimiz var, seneye o bölgeye ilk 11 oyuncusu bakmak lazım direkt.


    Sezonun kalanında Fred'den sağlıklı şekilde yararlanamazsak yine elde var sıfırla kapatırız hesabı muhtemelen. İsmail ve Fred şu an alternatifsiz iki oyuncu, hangi birine bir şey olsa naneyi yediğimizin resmidir.

    Bizim maça Arda Kardeşler

    Onların maça Ali Şansalan


    Tartışacak ne kaldı ki.

    Adı okununca akla şaibe gelmeyen hakem yok nerdeyse Türkiye'de. Süper Ligden maç alan hakem kadrosunun boşaltılması ve yeni isimlerin gelmesi lazım diyeceğim ama yeni gelenler eyyamdan ne kadar uzak kişiler olabilecek ondan da hiç emin değilim. Gerçekten buradaki futbol ortamı insana kafayı üşüttürür.

    Ben sorunu söyleyeyim hocam. Öncelikle merih arabistan sonrası çok düşmüş. Zaten son dönemlerinde de düşüktü performansı. Araplar ile beraber tam düşmüş.


    Sonra kaan Ayhan rezalet oynuyor. Sola ferdinin oynayacağı yere bakıyoruz cenk diye bir kütük oynuyor. Bizim mert zaten hiç beğenmem. Salih aşırı kötü hakan da iyi değil. Yani orada bir ismail olsa bile değişir. Çok kötü oynuyor takım. Kaleci de kötü. Aslında hücuma biraz top dağıtsak sorun çözülecek ama geri taraf iyice dağılmış durumda. Zaten 3 oldu.

    Nedense her milli takıma gelenin bir tane saçma sapan takıntısı oluyor. Zımbalının Kenan Karaman isimli yetenek fakiri takıntısı vardı mesela, bu Montella'nın da Cenk Özkaçar sevdası meşhur. En fazla 5. - 6. stoper tercihi olur o çocuktan fazlası olmaz, bizimki nedense sol bekte banko oynatıyor Ferdi yoksa.


    Merih erken bırakır futbolu oralarda devam ederse, iyice kadayıfa dönmüş hakikaten. Gs tayfa çoğu zaman olduğu gibi milli takımda oynadıklarından olsa gerek leş atıyorlar dediğin gibi.


    3 olduydu, 4 oldu şimdi de :)