Beiträge von Burak Benli

    İki taraftan birini desteklemek de tepki göstermek de herkesin en doğal hakkı ama tüm bunları yazarken umarım bir yerden sonra taraftarda şiraze kaymaz da birbirine saracak duruma gelmez.


    Ne yazık ki gidişat onu gösteriyor...

    Kısa zaman içinde sarfedilen sözler de ağırlaşmaya başladı, kafaya göre yaftalamalar da başladı.


    Hayırlısı bakalım. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok…

    Şimdi camiada esen hava sonucu iyi niyetle bir yorum dahi yapsan tersten anlamaya ve direkt damgalamaya müsait bir kitle var ama ben yine düşündüğümü söyleyeyim.


    Aziz Yıldırım’ın dostu olsaydım bu toplantı sonrası kongreye çok daha ciddi hazırlanmasını tavsiye ederdim.

    Toplantıyı tamamen nötr olarak dinledim. Seçim açısından kendine + getirecek vurgu cümleleri fazlasıyla kullandı. Rüzgarı arkasına almasının özgüveni de var ancak büyük bir tehlike de var bu seçim sonucundan bağımsız olarak kişisel yorumumdur. Bazı şeylerin içini net şekilde doldurmaları gerekiyor. Ciddi bir hazırlık yapılmadığı “endişesi” ne de kapılmadım değil…

    Şu konuşmaların en sevdiğim özelliği Twitter puştlarını sürekli taca atıp durması oldu. Yok yönetim listeleri belli, yok sponsorluklar belli, yok rakamlar şunlar…alayının yalan ve üfürme olduğu o kadar barizdi ki buna rağmen sürekli günlerce bunların üzerine dahi konuşmalar yapıldı…

    Tadında ironi yapmayı severim ki forumlarda sıklıkla da kullanılır. Bu fikir sadece sizin özelinizde de değil adaylıkların netleşmesinden itibaren farklı üyeler ve sosyal medyada da sıklıkla kullanılmaya başlamıştı o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Herhangi bir fikrimi takdir edersiniz ki sadece bir ileti olarak da yazabilirim toplu şekilde alıntı yapmak yerine.


    Veri üzerine fikir tartışması yapmak istediğim zaman da keyifle yaptığım oluyor.


    Dediğim gibi tarzlarımız ve olayları ele alış oldukça biçimimiz farklı.

    Aziz Yıldırım seçimi "rahat" kazanmak istiyorsa sportif kararlardan ve eleştirilerden uzaklaşmaması gerekiyor. Konuşmanın detay seviyesi ve uzunluğu arttıkça, iş ekonomiye girmeye başladıkça kendi kendine eksi yazmaya başlar. Kongrede işler daha da sertleşecektir çünkü kaçınılmaz olarak

    Bu savunduğun adam diye bir şey yok çünkü benim kimseyi savunduğum yok sadece neredeyse her şey kendiliğinden düzelmiş gibi bir görüşe katılmıyorum asla da katılmam. Birçok acı şeyi yaşayarak tecrübe ettik ne yazık ki. Ali için de Aziz için de aynı şeyi söylerim ben, geçmiş mesajlarımda hepsi sabittir. İkisini de her konuda eleştiririm; ekonomi, sportif kararlar, iletişim faciaları, süreç yönetimleri vs. yeri gelir itin bir tarafına da sokarım ama kendimce hakkını vereceğim noktalar varsa da seve seve veririm ikisi için de geçerli bu durum. Dış faktörler varsa ki hepsinin döneminde de vardır bunları da dile getirmişimdir her zaman.


    O yüzden boşuna hiç "o savunduğun adam" deme çünkü çok geçmişe gitmeye bile gerek yok sadece 1 haftadır yazdığım mesajlara bile zahmet edip bakarsan herkesin görüşüne ve tercihine saygı duyduğumu, camia için hayırlısı neyse onun olacağını temenni ettiğimi, kim gelirse gelsin başarılı olduğu takdirde de kişisel olarak sevmediğim kişi dahi olsa seve seve takdir edeceğimi defalarca yazdığımı görebilirsin.


    Benim bakış açım seninle aynı sayfada kolay kolay buluşmaz dostum tarzlarımız epey farklı...

    Benim anladığım kulüp 2018 Haziran ayında hiçbir şekilde sıcak paraya ihtiyaç duymayacak şekilde nakit akışı bakımından son derece rahat bir pozisyonda, kalıcı ve yüksek sponsorluk gelirlerine sahip, sahip olduğu ve olacağı gelirlerinin tamamını dilediği şekilde kullanabilecek pozisyonda, oyuncu maaşlarının ödenmesi bakımından hiçbir sıkıntı yaşamayan, kısa ve uzun vadeli yükümlülüklerin hepsini de rahatlıkla yerine getirebilecek bir pozisyondaymış.


    FFP cezalarını da büyük ihtimalle boşuna almışız. Onca yıl al sat dengesini de yok yere kurmaya çalışmışız. BB anlaşmasının da daha makul şartlarda revize edilmesine de boşuna uğraşmışız zaten her şey zaman geçtikçe kendiliğinden düzelebiliyormuş…

    savic becaoya formayı vermez net

    Djiku savic ikilisi son yılların en iyi savunması olur

    Savic nolur olsun lan

    Çoğunlukla 11 oynuyor nasıl gelecek bende bilmiyorum ama gelirse efsane stoper hattı olur cidden

    Becao’ya formayı vermez diyorsan demek ki rotasyon değil upgrade olarak da bakabiliriz öyle bir iş olsa. Niye yedek otursun mesela ya da oturacağı ne malum? Hoca belli değil bir şey belli değil.


    Ben alınmalı falan da demiyorum bu arada yanlış anlama. Savic yakın tarihli bir isim olduğu için hatırladım olayı o yüzden alıntı yaptım.


    Sadece bazı şeyleri ben hiç anlamıyorum. Senin özelinde de demiyorum ama bazen rüzgar nereden eserse oraya doğru savrulmaya meyilliyiz gibi geliyor.

    Ali hider bunu getirir demedi demeyin, becao djiku ya yedek getirir köpek gibi de maaş verir

    Tayfun allah aşkına bugün bu şekilde yorum yaptığın oyuncuyu ara transfer döneminde istemedin mi sen ? Kemik gibi stoper bile dedin…


    Oyuncunun kalitesine iyi/kötü yorum yapmıyorum bu arada da az biraz tutarlı ol gözünü seveyim ya