Beiträge von Burakkmz

    Pendik-Hatay maçını izliyorum Hatay 1-0 önde iken Erce sağ çaprazdan çok kritik bir top çıkardı ve takımına golü yedirmedi. Daha sonra Hatay 2 ve 3.golleri atıp maçı tamamen eline aldı.


    Şimdi aynı senaryoda Hatay kalesinde Altay'ın olduğunu düşünün. Evet hepimiz aynı şeyi düşündük.

    Abi şampiyonluk istiyorsan yaz transfer döneminde pat pat bombalar patlayacaksın taraftar ve camia olarak havayı alacaksın yoksa şampiyonluk gelmiyor bize. Son yıllarda tek istisnamız 2003-2004 sezonu onun dışında şampiyon olurken hep yazdan itibaren rüzgarı arkamıza aldık.


    Misal geçen sene Jesus geldi çok yükseldik, sevindik sonrasında hem Jesus'un dandik transferleri hem de 6s'nin dişe dokunur transferleriyle hava yavaş yavaş kayboldu ve bir yere kadar getirip sonrasında teslim ettik şampiyonluğu.

    Gs bu sene biraz tökezleyerek başlar bu sezona. Bu kadroyu Okan denilen herife yedirmez Fatoş. Ufaktan Fatih hocama Ömer Bayram, Cicaldau Okan'a Zaniolo, İcardi, Zaha veriyorlar söylemleri başladı. Biraz tökezlerler sonra Fatoş gelir 2 tane de burdan şampiyonluk alır.

    Transferde etik filan olmaz. Herifi silahla zorla kaçırmadığın sürece imza atılana kadar her adam herkese mübahtır. Enayi gibi beklersen elinde olan adamları çekerler sen de Mert Hakan müthiş ya, Altay bu sene bambaşka haberleri yazdırırsın yalakalarına.

    Bizim ihtiyacımız 6 numara değil box to box oynayabilecek ciğersiz ve bizim lig standartlarında teknik oyuncu. Belki dalga geçilebilir diyeceğimle ama ben İsmail'in 6 numara oynaması gerektiğini düşünüyorum. Hem teknik hem de sert bir oyuncu İsmail ve çok önemli bir değer bizim için. Evet pozisyon bilgisi filan muadillerinin gerisinde ama onlara göre de artı çok yönü var.


    Danimarkalı çocuğa hiç gerek yok ayrıca hoca İsmail'i 8'de deneyecek diyorlar, aman Allahım delirirsin. Yani gözünün önünde araba var sen diyorsun ki ben bunu tekneye çevirip denize açılayım. Şu zihniyeti yıllarca yıkamadık gitti.

    Yalnız Jesus baba ne çöp itelemişsin bize be. Herifin bize yıllık maliyeti her şeyiyle rahat 50 milyon olmuştur. Üstüne Arda'nın da buradan soğumasına ve oynatmayarak şampiyonluğu vermemize doğrudan etkisi vardır. Kapının önünden geçtiği an vursak haklıyız.

    Yalnız bu doğru olabilir. Geçen antrenman başlarken hadi bakalım bugün dondurmaları kim ısmarlıyor beyler muhabbeti yapıyordu futbolcularla İsmail Kartal.


    Yalan yazıyorlarsa da kulübü karıştıracak kötü haberlerdense böyle haberler yapsınlar ne zararı olacak bunun?

    Başarı gelmeyince göze batıyor işte bu tür haberler. Herkese dejavu hissi veriyor. Sezon iyi başlar sezon ortası çöküş sonrası kargaşa. Bunu hissettiriyor insanlara haklı olarak. Yoksa organizasyona, verilen yemeklere filan kimsenin bir dediği yok.

    Livakovic gelsin öyle değerlendirelim. Dün yediği gol yüzünden adama yerli Altay bundan kaleci olmaz yabancı hakkını başka yerde kullanalım gibi şeyler söylenmiş. Yapmayın gözünüzü seveyim ya yapmayın Allah aşkına. Eskiden oynayan adamı bitirirdik şimdi daha adam gelmeden bitirmeye çalışıyoruz.