Beiträge von Old Santi

    Her dediğine imzamı basarım ...

    Bu anlamsız ve sadece ses olsun diye yapılan tembel işi marşlar bence maça hiç etki etmiyor. 6s seyircisi maalesef hep maçın içinde ve hakem ile rakibi baskı altına alıyor. Rakip ayağında top varken ıslık ve baskı rakibe topu kaybettiriyor. Bunda yılların kazanma şımarıklığı da var tabii. Bizim seyirci çok kırılgan diye yaptırılıyor herhalde. Ama etkisi çok sınırlı.


    Mesela kadın basket maçına gittim,

    Parfümeri ile oynanan çeyrek finali. Tribünün ortasına bir çocuk koymuşlar bayrak sallıyor, taraftar grubu ise maç boyu marş. Tribünün solunda oturan kimse maçı izleyemiyor. Çocuğa dedim maçın içine giremiyoruz, maçı anlayamıyoruz. Hakeme rakibe baskı yapsak, takımı ileri itsek daha etkili olur. Çocuk tabii emir kulu. Devam etti. Devre arası karşı tribüne geçtik, bunlar da anladı bayrak sallamaktan vazgeçti. Biz karşı tribünde destek verdik.

    Buraya girmek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. 6s de yapacaktır.


    Aynen katılıyorum. Buraya girersek aynı gün ligden çekilip ne haliniz varsa görün demek şampiyonluktan büyük haz verir.

    MHY hamsi maçı için hedef haline getirildi.


    Nedeni hem oyunuyla hem de hakemi adil olması konusunda uyardığı için. Oynanan oyunu bozdu.


    İki senedir trabzon'da maçları 10 kişi tamamlayabiliyoruz. MHY haliyle ilk atılacak oyuncu olabilir.


    Çok sakin olmak lazım.


    Bence en azından yedek çıkmalı. Hatta bir hafta dinlensin, karalama kampanyası biraz soğusun, Perşembe ise ful oynasın.

    VAR sisteminin kesinlikle kaldırılması lazım. Sadece 6snin lehine olan durumlarda ekstra sigorta gibi çalışıyor. Penaltı yapıyorlar VARdan ses yok. Gol yiyorlar VAR seksen dakika öncesine gidip yedikleri golü iptal ediyor. Mafya düzeninin silahı gibi çalışıyor.

    İnşallah ne olur ya ..


    bizi ali ve aziz kısır döngüsünden kurtaracak ılıman ve akılı biri


    umarım niyeti vardır :dua:

    Bir arkadaşım yakın çalışıyor. MAA'nın Fenerbahçe'yi çok sevdiğini, her konuya cimri olsa bile Fenerbahçe için anında sorgusuz sualsiz 50 Milyon Euro çıkarıp verebileceğini söyledi. 3 Temmuz konusunu sorunca da Fetöcüler tufaya getirdiler, çok üzüldü dedi. Yorumsuz. Voleybol şubesini yaratan kişi, bu olaylar olmadan gelecek Fenerbahçe başkanı diyordum ancak korkunç TFF başkanlığı yaptı, fetöcülere alet oldu. Tabii sonrasında hiç açıklama yapmadığından onun açısından olanları bilmiyoruz.

    yakında basketbolda Eurolig'de mücadele eden kulüpler sadece Avrupa'da mücadele edecek. ülke liglerinde ise Eurolig'de yer almayan kulüpler ile Eurplig'de yer alan kulüplerin pilot takımları yer alacak.

    Zaten dünkü basket maçına bakın.


    Play off yapacak takıma karşı neredeyse Euroleague maçında oynamayan kadro ile mücadele edildi. Daha ilk çeyrekten fark 30.


    Seyircinin en büyük motivasyonu 15 yaşındaki genç yetenek.


    İnşallah Avrupa Ligi kurulunca aynı şey futbolda da olacak. Lige U19 benzeri kadroyla çıkarsın. Sıralama önemli olmaz. Öncelik, başarının kıstası Avrupa Süper Liginde aldığın derece olur. Gelirlerimiz de inanılmaz derecede artar.