Arsenal’in gülüne selamlar
Nasıl oynadı evlat? Ben izlemedim
Arsenal’in gülüne selamlar
Nasıl oynadı evlat? Ben izlemedim
Üzücü oldu bu yenilgi. Eksik kalmasaydık çok rahat alırdık bu maçı. Daha iyi oynayan tarafta bizdik. Çok yazık oldu
Pepe baya toparlanıyor yalnız umarım böyle devam eder.
Klasik bir David Luiz andavalligi, oynatma şu herifi işte ya
Bize orta saha lazımdı, hatta uzun yıllardır lazım. Willock'ı tanımıyorum ama topu hücuma çıkarabilen, box to box bi oyuncuysa gerçekten verim alabiliriz. Teknik becerisi baskın Shelvey var. Bize şu an tam da Ozan'ın EPL versiyonu lazım.
Ya Willock enteresan bir adam ve sorunu henüz ne olduğunu anlayamamış olmak. Pasör desen kötü değil ama tam değil, driblingci desen kötü degil ama öne çıkmıyor. En öne çıkan özelliği herhalde topsuz koşu ve gol hissi ama onu da bence çok zorluyor. Biraz daha koşu yapacagi zamanları iyi seçmesi lazım. Ama yorulmayan bir adam, defansif katkısı var, zayıf diyebileceğim net bir özelliği yok. Bence biraz düzenli maç oynaması lazım ilk beş maçtan sonra -eger düzenli oynuyorsa- bir üst seviyeye çıkabilir
Size de Willock evladımı yollamisiz, is yapar bence orada. Tek soru Bruce 4-4-2ye döndü galiba ne kadar ona uygun bir oyuncu emin değilim
Mustafiyi de yolladık. Uzun zamandır geçirdiğimiz en iyi transfer dönemi
Saka my baby boyyyyyy. Evladim PL'deki bütün teenagerlarin toplamından fazla gol atmış shsjsjdjdjjd üstüne de her maç asisti var, gerçekten muazzam bir yetenek ya.
Cedric sol bekte baya baya iyi bir maç çıkardı, Pepe solda muhtemelen sezonun en iyi maçını oynadı kendi adına.
Şu williandan bir an önce kurtulmamız lazım
Bu transfer döneminde bizimkilerin sessiz is bitirmesi acayip hoşuma gitti bu arada. Hadi odegaard dün bugün çıktı. Kalecinin transferinden kulüp açıklayana kadar kimsenin haberi olmadı bile. Odegaard için de ilk gün Sociedad'a gidiyor ama Arsenalin da teklifi var dediler, ikinci gün Arsenal ikna etti haberi geldi, ikinci günün akşamı iş bitti haberleri çıkmaya başladı. Baya yükten de kurtulduk. Ryan Bertrand transferi de olursa uzun süredir geçirdiğimiz en iyi transfer dönemi olur
Gelmiş galiba odegaard
Mesut Özil'in Parasını Verin Gelsin Oynatmıyorsunuz Zaten Adamı
Hemen arıyorum Edu'yu
Kieran Tierney dünyanın en iyi sol beki. Konu tartışmaya kapalı
Geçen haftayla aynı onbir sanırım. Willian ve Laca umarım yine boş boş gezmezler. Gerçi Laca geçen hafta Leicester maçına göre daha iyiydi
(Gezdiler)
Geçen haftayla aynı onbir sanırım. Willian ve Laca umarım yine boş boş gezmezler. Gerçi Laca geçen hafta Leicester maçına göre daha iyiydi
Saka girdi 5 dakikada yaptı asisti