Beiträge von Sixtysix

    Ali Koç baş scout şefi olmaya karar vermiş. Samandirada İsmail Kartal şeytan taslarken taşları diziliş şekli konusuluyormus. Rivayete göre İsmail Kartal taşları üçlü dizmiş. Bu Ali Koç'un hosuna gitmemis ama hac dönüşü zoraki imzalayacaklarmis herhalde :hihi::hihi:

    diziliş kararını şeytan versin o zaman , rıdvan'a danışsınlar :hihi:

    slimaniyi istiyormuş hiç imzalamasınlar.

    bizim sırf taraftar istiyor diye ardayı son 10 dklar oyuna alan ismail kartalımız var.

    millet korkuyor mod olmaktan. Yamyam buradakiler başa geçeni dırdırlarıyla yıldırıyorlar. Anlıyorum ama mod lazım.

    tek moderatörlük sistemi getirirsek herkes olmak isteyebilir, tek bir mod olsun tüm forumu yönetsin aynı su anki ülke yönetimi gibi.


    yazılı kuralları kaldıralım..

    Ayin troll u uygulamasi yerine ayin troll yorumu/yorumlari secilse ve burda ifsa edilse daha şık olur ve tepki cekmez. O zaman dedigin gibi benim , senin veya herhangi bir uyenin yorumu da ceza alabilir ve adil olur. O tarz bir yaklasimda zaten troll uyeler kendini belli edecektir.


    Baydar bence forumun rengi. Efes konusunda cok kiziyorum ama bazen o yazmasa forumda yaprak kimildamiyor. Bahsi gecen diger arkadaslari hic tanimiyorum.

    Hayırlısı olsun ne diyelim.. İlk paragrafa katıllıyorum..


    Ben basketbol bölümü için elimden geleni yaptım, birçok kişiye davet yaptım.. Gelmeyenlerde oldu.. Ama genede buradaki ortamı seviyorum.. Bir ara 2-3 kişi yazıyorduk..


    Antu sinirlerimi fazla yoruyor.. Maç sonları gereginden fazla canım sıkılıyor.. O yüzden burada sonuna kadar giderim heralde ..

    Dünde biri Acy 19 rebound almis , James 20 sayi atmis ins ikisini de almadigimiz icin pisman olmayiz demis . Koca bir sezon 20 sayi ort ile oynayan James Milanodan resmen kovuldu. Dw yerine Acy almadigimiz icin pisman olmayiz demek icin 8 rebound u yapmis 19 :D , James i de hic dusunmedik niye pisman olalim , De Colo sanki 0 cekti oda ayri mesele.


    Neyse konuya gelince ben 3 adaydan sadece Baydar i biliyorum simdi baydar i sevmesem ona oy verip 1 ay ceza mi verdireyim. Moderatorler ne is yapar? Eger forumun kuralini boyuyorsa her konu disi mesaj icin verin 2 gun cezayi. Zaten 15 alakasiz mesaj yazsa ayin troll u kadar ceza alir ama hakederek alir. Antudan sogumamin sebebi her turlu provokasyonu yapip icinde hakaret etmiyor diiye ceza almayan ve ona tepki gosterenlerin aylarca ceza almasiydi. Burdan ayrilmamin sebebi bu ayin troll u uygulamasi olacak heralde. 12 numaraya hic isinmadim zaten.

    İşte aslı mesele bir insanın yaptıgı yorumu hangi amaçla yaptıgı, ikimizde basketbolu yakından takip ediyoruz. Bilgisizce yapılan yorum devamlılık arz edince art niyet görüyorum ben.. Beni forumlara dahil oldugumdan beri en cok rahatsız eden sey bu oldu..


    Uygulama ile ilgili ceza olayı kalkmış galiba, daha eğlenceli hale dönmüş olay.. Ben ilk okudugumda sıra bizede gelir diye düşünmüştüm hatta.. Her ay yapılmayacak mı bu ?


    Baydar burada herkesle goy goy yapmıştır, bana senden büyüğüm fln diyor.. ee karşılıgında buraya gelip alınganlık yapmaması lazım.. Nasıl davranıyorsan o şekilde karşılık alırsın..


    Moderatör arkdaşlar belkide ceza olayını hiç koymasaydı burası biraz goy goy haline dönerdi.. Bazı sorunların çözümüde olabilirdi.. Forumda sürekli dalga geçer gibi konusup saygı beklememek lazım..


    M10 kendini ifade etmiş mesela ben bazı konularda hak veriyorum kendisine.. Yazdıgı 1nci maddede haklı olabilir. Sadece verdigi tepkiler aşırı olunca olay büyüdü..


    Son olarak dedigim gibi bu yapılan sey trol üyelerden kurtulmak için değilde onların kendini ifade etmesi için olsa bence faydalı olabilir.. Benim varsa bir abuk subuk davranısım koysunlar listeye hiç rahatsız olmam..

    beni ayın trolü yapın kapansın konu..



    ealli ayin troll u uygulamasinin oylanmasini teklif ediyorum. Eger forum ayin troll u uygulamasini destekliyorsa en azindan icim rahat bir sekilde burayi terkeder antu ya geri donerim.


    Kimse otorite degil herkes fikrini yaziyor. Bazilari sacmaliyor olabilir konu disi yaziyor olabilir. O zmn su basliga konu disi yazmak 2 gun ceza diye kural koyarsiniz. Eger bir kisi forum kurallarina uymuyorsa ve ceza veremiyorsaniz onu ortaya atmak cozum degil.

    antuda ne yapacan yav :hihi:


    dün okuyordum, sloukas yerine pieria henry istiyor adam, tamam olabilir dedim.. devamında görüşünü desteklemek için baskoniada iyi işler cıkarıyor die devam etmiş.. İlk euroleage maçına cıktı henry, Zalgiris baskonia maçını izledim henry en az sloukas kadar kötü oynadı.. izlemesem yutturacak adam :hihi: birde istatistiklere bakayım dedim iki oyuncuda kötü oynamıs 5 PIR var.. saha içi isabetleri bile aynı nerdeyse..


    şimdi verdigim bu örnekteki arkdas maçı izlemeden yorum yapmıs, kendi görüşüdür demek mi lazım, yoksa bilerek insanlarla dalga geçtigini mi düşünmek lazım ?