Gecen seneki final gibi Psg oynuyor golu Bayern atiyor
1-0 Yetmiyor bir gol daha lazım Münih'e
Gecen seneki final gibi Psg oynuyor golu Bayern atiyor
1-0 Yetmiyor bir gol daha lazım Münih'e
Pelkas kalır diğerleri gider
0-0 Veya 1-1 Biter
Abbondanza’yı bizdeyken de çok tutmazdım ama Pazar günkü nöbetimde denk geldikçe Thy-Eczacı maçını seyrettim taş gibi kimlik sahibi bir takım yaratmış. Eczacı kötü döneminde de olsa oyun anlamında öyle bir sindirdiler ve mesaj verdiler ki imrendim. Sahaya kim girersin girsin gözlerinden ateş çıkıyordu ve her topa atlıyorlardı.
Bizdeyken en azından Vakıfbank'ı yeniyorduk 3-0 Veya 3-1 boşuna dememişler gelen gideni aratır diye
Abbondanza'dan özür diliyorum en azından Vakıfbank'ı yeniyordu o Terzic'in yendiğini hatırlamıyorum
Kelsey Robinson Eczacıbaşı Vitra'ya Vargas'ta Çin'e Gider kurtarır kendini
19-19 set sonuna giriyoruz 25-19 geri düşüyor takım. Takıma kattığı en ufak bir kimlik yok devenin boş boş takılıyor kenarda...
İki sette set sonlarında oynanan 14 sayının 13 tanesini falan rakip alıyor 👏 İdeale yakın bir kadro ile bunu başarmak takdire şayan ya gerçekten
Terzic İle Sözleşme İmzalayanlar Utansın 3-0 Yeniliriz
Başkanımız Ali Koç gitmeyeceğim demiyor ki aday çıksın bırakırım diyor aday çıkmıyor ise Ali Koç'un yapacak Birşeyi yok
Levent'im sen çok iyi kalpli bir adamsın. Yıllardır seni tanırım. Hep aynısın.
Umarım dileğin gerçekleşir 🙏🏼
Reynolds Ve Nedovic ile ilgileniyoruz ciddi şekilde
Prepelic zu Fenerbahçe Beko İstanbul 😍
Reynolds Prepelic Ve Nedovic Zu Fenerbahçe Beko ☺️☺️☺️
adam gelecek maçımızı tahmin etmiş ne var bunda
+3 Yazmayacaksın o zaman bizde bundan gol bekliyoruz Takımımızın rengi bu 💛💙mavi turuncu değil
Samatta Başakşehir'e transfer olmuş 😀😀😀
Kadıköy'de Erol Bulut 0/4 Emre Belözoğlu 2/2
Miha yerine Anthi istiyorum eyy Aydınlar!!
Aydınlar Sponsor olmuyor ki öyle bir şeymi var