2019-2020 sezonu son dakika haberleri, gelişmeleri için buradan devam edelim.
Hepimize hayırlı olsun
2019-2020 sezonu son dakika haberleri, gelişmeleri için buradan devam edelim.
Hepimize hayırlı olsun
Hayırlı olsun hepimize
yolun sonu şampiyonluklar olsun ..
Joffrey laugver'in sezonu olacak, cok net gözüküyor..
Rumores : Facu Campazzo, gelecek sezon # NBA'de oynamak için seçeneklerini araştırmak istiyor.
Rumores : Facu Campazzo, gelecek sezon # NBA'de oynamak için seçeneklerini araştırmak istiyor.
Orada öyle millete poposunu sürterek oynatmazlar çirkeflik sökmez diye düşünüyorum
Önümüzdeki sezon daha geniş kadro lazım. Sezon daha da uzun olacak. Uzunların sakatlık geçmişleri ve geri dönüşlerinin uzum sürmesi dikkate alınarak transfer yapılmalı.
Erick Green, ennis, joffrey ve barışın kontratından çıkıp udoh, de colo ve Berkanı aldık mı yeterli olur iki şampiyonluk için de
Yeni konumuz öncelikle hayırlı olsun.
Parkede Fener forumunda değerli abim Kemal Erdem'in mesajına göre, Melih Mahmutoğlu sosyal medyada kendisini eleştiren herkesi tehdit ediyormuş
Eğer bu doğruysa yallah kapı orada. Sevgili kontejyanından Damla'yı takımda tutulmasını sağladığını unutmadık
kuzminskas zu anadolu efes
Yeni konumuz öncelikle hayırlı olsun.
Parkede Fener forumunda değerli abim Kemal Erdem'in mesajına göre, Melih Mahmutoğlu sosyal medyada kendisini eleştiren herkesi tehdit ediyormuş
Eğer bu doğruysa yallah kapı orada. Sevgili kontejyanından Damla'yı takımda tutulmasını sağladığını unutmadık
Yüz verdik Ali'ye geldi etti her yere.Basketbol'da da yeni bir Volkan Demirel'imiz oldu hayırlı olsun.Aynı hata yapılmayıp kanserli hücreyi yok etmek lazım bir Volkan daha kaldırmaz bu bünye.
Fenerbahçe Abiler, ablalar, teyzeler, enişteler,halalar vb. kulübü değildir.
Sloukas-Dixon-Ergi
Delaney-Guduric-Harrison
Kalinic-Datome
Melli-Berkan
Udoh-Vesely-Ahmet
Jordan Mickey zu Real Madrid
Sosyal medya garip yer, Melih Mahmutoğlu sosyal medyadan kendini eleştirenleri tehdit ediyormuş diyorsun ve adama tepki yönlendirebiliyorsun. Herhangi bir görüntü yok, konuşma kaydı yok, belki eleştiri denilen şey aslında hakaret ama bunu öğrenmeye gerek yok, Melih Mahmutoğlu böyle yapıyormuş deniliyorsa öyle yapıyordur.
Daha 1 sene önce yüz yüze geldiğimizde ben de kendisini eleştirdim, ne tehdit edildim ne de bir tepki gördüm. Aksine sizler için oynuyoruz, kendimi geliştirmeye çalışacağım dedi. Eğer branşı geçen sene de takip ediyorsanız melihin bu seneki gelişimini görmemek imkansız, elbette ana plan oyuncusu olamaz ama ligdeki en önemli yerli parça kendisi.
Sorun melihin şut kaçırması değil, melihin ana planda bu kadar sorumluluk almak zorunda kalması, bu da markonun son 1 buçuk aydaki düşüşü, 2 tane ana plan kisamizin sakatlanması ve en skorer forvetimizin saf dışı kalmasından kaynaklanan bir durum. 7de 6 atınca büyük kaptan 7de 0 atınca Volkan Demirel demek olmuyor, Melih olmasaydı Ataşehir'de seri 3-1 oluyordu onu da unutmamak lazım.