Ilk maç konum inşallah elim uğurlu gelir..

SüpeLig 19.Hafta / Ümraniyespor- Fenerbahçe / 23.01.2023 / 20:00
-
-
Tatmin edici olmayan oyunlarla Türkiye Kupası maçı dahil olmak üzere iki maç üst üste kazandık. Takıma ve camiaya özgüven verecek bol gollü bir galibiyete ihtiyacımız var. Yükselişe geçmenin tam zamanı
-
Skor ve oyun olarak mutlu olmamız gerekiyor artık. Net bir galibiyet bekliyorum
-
Ümnraniyespor'a nasıl mı cevap verilir? Tarihi bir fark atarak. 3-0'da durmayarak. Peki ne olacak, tabii ki ilk golü yiyeceğiz, son dakika golüyle maçı kazanacağız, belki o da olmayacak. Kötü bir sahada kördöğüşü izleyerek hayatımızdan 2 saati daha boşa harcamış olacağız.
-
Arda muhtemel 11'lerde yine yok. Geçen maç 90 dakika bitmeden çıkardı diye ümitliydim oysa bu maç 11 başlamasına.
Umarım bu sefer skordan bağımsız en az yarım saat görürüz diyelim, ne diyelim.
-
-
İrfan Can, Lincoln ve Rossi'nin fizikleri güçlü ama Arda Güler yetersiz.!
-
Alioski, Lincoln kadar sol bek oynayamıyor mu yani. Ya hadi abi ya. Fenerbahçe zerre kadar umurunda değil bu adamın. 1 sene parasını alıp gidecek. Belli etti kendini iyice.
-
Alioski, Lincoln kadar sol bek oynayamıyor mu yani. Ya hadi abi ya. Fenerbahçe zerre kadar umurunda değil bu adamın. 1 sene parasını alıp gidecek. Belli etti kendini iyice.
saçmalık başka bişe değil
-
İrfan Can, Lincoln ve Rossi'nin fizikleri güçlü ama Arda Güler yetersiz.!
Lincoln için çok alakasız yer. Çizgide oynayamıyor, o koridoru kaldıramıyor. Pas kalitesi artsın diye yapıyor da Lincoln oranın adamı değil. Ben hala Jesus'un tercihlerini anlamakta zorluk çekiyorum.
-
İrfan Can şov yap hadi koçum benim. GS maçında çok iyi bir halt yedin ya, on birdeki yerini aldın.
-
Hanidir bekliyordum onaylanmış.Teşekkürler.Bugünkü maç için başarılar Fenerbahçem.
-
king sakatlanmis
bu adam zaten yeni donmemis miydi sakatliktan
-
vurduğumuz gol olsun farklı kazanalım başka birşey istemiyorum
-
stada bak yemin ederim kusacağım. Maç oynadığımız hali saha bile bundan daha güzel.