Penaltı

Son Dakika Haber ve Transferler (2022-23)
-
-
ofsayt değilse net penaltı
-
Abi tamam da, ofsaytsa neden gidip izliyorsun, hakikaten aptal saptal işler.
-
Hahahaha ulan gitti ofsayt verdi ya
-
Net penaltı dirsekten
-
Ofsayt verdi komik
-
Ofsayt mı asagagshshhdjsfdsffx
-
niye vara gidiyorsun o zaman
-
Lan madem ofsayt var'a neden çağırıyorsunuz
-
saglam cocuga benziyor
Kısa boylu ama dominant sert ve ayağı iyi stoper deniyor. Mental olarak da kuvvetliymiş.
-
Ofsayt varsa hakemi neden cagiriyorsun? Ya ne tuhaf insan bunlar.
-
La olm ofsayt ise neden izleniyor asgssghshshdjjsksd
-
Off tosun paşa atıyordu direk
-
Ben başka şey anlatıyorum siz başka şey anlatıyorsunuz. Siz dünkü konuyla alakalı dolaylı yoldan beni zan altında bırakmışsınız ve konuyla alakanız bile yok benim araya girme sebebim bu.
Bahsettiğiniz konularda haklı olabilirsiniz. Fakat bunun takibini yapmak forumun yöneticilerine düşer size değil. Dikkatinizi çeken mesajları raporlarsanız arkadaşlar ilgilenecektir zaten. Bu forumun yıllardır kendi içinde yaratmış olduğu rafine bir ortam var ve bunun bozulmasını hiçbirimiz istemeyiz. Son dönemde gelen yeni üyeliklerle beraber illa araya karışanlar olmuştur fakat bu çok da anormal bir durum değil. Zamanla kimin ne olduğu ortaya çıkacaktır. Forumdaki daha ilk zamanlarınızda cadı avcılığına soyunup zehir hafiyecilik oynamaya kalkarsanız şüpheleri kendi üzerinize çekersiniz. Tekrar iyi akşamlar.
Mesele de o zaten. Son 100 mesajin 70-80'i bu tarz profillerdenmis gibi geldi, dun de boyleydi.
aLper bu durumu dile getirince, bir 5/10 profil adama saldiriya gecip, birbirlerinin mesajlarini begenme / alintilamayla grup olarak dalmislar. Bu normal bir davranis mi? Benimle duzgunce konu akisinda konusan "50 yasindaki" baska bir profil "anasini ya" diye agzini bozup bana sallamis ne alakaysa, kendisine hicbir sey yazmamama ragmen, sirf boyle gelenler olablir yazdim diye.
Neyse yoneticiler inceliyorsa incelensin ama en azindan ayni anda hem oraya, hem buraya ayni anda yazip dalga gecenlere goz yumulmazsa cok iyi olur. Yoksa karari ben veriyor olsam, butun takim taraftarlari gelsin ama kendi dusunceleriyle yazsinlar; Fenerbahce ekseninde seviyeli bir tartisma ortami donsun derdim.
Bu arada boru gibi penaltisini yediler Karagumruk'un Mert adami bicti. VAR'a gidip skandal bi ofsayt karari verdiler. Cizgiyi VAR cekiyorsa, hakemi nasil cagiriyorlar? Ligin kaderini iyice Riva'daki karanlik odadan tahin edilir hale getirdiler
-
Kazım 245 kilo olmuş. Hey gidi günler beee chelase golü...