Ceza: aLper (2-a & 1-b)

  • aLper ya aşağıdaki mesajları sebebiyle forum disiplin kuralları 2-a maddesine göre 15 gün ve 1-b maddesine göre uyarı toplamda 15 hak mahrumiyeti cezası verilmiştir.


    Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe'miz - 8 Nisan Perşembe 2021 - 19:00

    Koray Şener - Son Dakika ve Gündem (2020-2021)

    Alıntı

    1- Genel Mesaj Kuralları


    b- Üyeler mesajlarını yazarken argo, hakaret, küfür veya bu kelimelerin yaygın olarak bilinen kısaltmalarını yahut değiştirilmiş halleri olarak değerlendirilen kelimeleri ve kısaltmaları kullanamazlar. Bahsi geçen kelime yahut kısaltmaları kullanan üyeler, moderasyon takdiri ile uyarı ile 2 hafta arası belirlenecek ceza ile cezalandırılır


    Alıntı

    2-a Üyeler mesajlarını yazarken diğer üyelere karşı argo, hakaret, küfür veya bu kelimelerin yaygın olarak bilinen kısaltmalarını yahut değiştirilmiş halleri olarak değerlendirilen kelimeleri ve kısaltmaları kullanamazlar. Bahsi geçen kelime yahut kısaltmaları kullanan üyeler, 2 hafta - 1 ay mesajdan mahrumiyet cezası ile cezalandırılır.

    Alıntı

    Genel Esaslar

    Ceza gerektiren bir halin üye tarafından 1 ay içinde tekrarlanması halinde yukarıda yazılı cezanın iki katı uygulanır. Aynı halin 6 ay içinde üçüncü kez tekrarı halinde ise üye cezanın 4 katı yahut ihraç cezası ile cezalandırılır, cezanın takdiri moderasyon ekibinindir. İhlal sürelerinin hesaplanmasında üyenin cezalı olarak geçirdiği süre hesaba katılmaz.